Iaht ID
Iaht Tip
Cabină
Capacitate
SunGuletsSunGuletsSunGuletsSunGuletsSunGuletsSunGuletsSunGuletsSunGuletsSunGulets
 Ce este Croaziera Albastra?
 
Croaziera Albastră este o călătorie cu una dintre guletele tradiţionale din lemn sau modernele iahturi cu motor de-a lungul celor mai curate ape din lume între Bodrum şi Antalya, şi de asemenea ce mai bună metodă  de a vă petrece vacanţa în Turcia. Oraşe antice ca Cnido,Causos, Myra, Xanthos, Olympos şi multe altele stau la dispoziţia dumneavoastră pentru a fi explorate sau în fiecare zi pot fi descoperite o nouă plajă sau un nou golf. Vă puteţi bucura de frumusețea naturală fără sfârșit și istoria în timp ce navigaţi de-a lungul coastei Mării Egee şi Mediteraneene.
Sungulets vă ofera posibilitatea de a alege unul dintre itinerariile noastre fie prin închirierea unei gulete private împreună cu prietenii dumneavoastră ori prin închirierea unei cabine pe una dintre guletele noastre şi vă puteţi bucura de o vacanţă împreună cu alţi pasageri. 

 Ce este o guletã?
Acesta este un tip de iaht utilizat de sute de ani de-a lungul coastelor egeene şi mediteraneene pentru transport, scufundări pentru bureţi şi pescuit, fiind folosit pentru croaziere după 1960 ca urmare a dezvoltării în regiune a conceptului de Croazieră Albastră.
 
În general ambarcaţiunile guletă sunt proiectate astfel;
 
Tirhandil: Propa şi pupa iahtului sunt asemănătoare. Din punct de vedere estetic sunt foarte frumoase, dar înguste în partea din spate în comparaţie cu alte modele.
Ketch: Aceste iahturi arată ca şi cum partea din spate ar fi tăiată în mijloc, având zone generoase de locuit datoritã volumului acestora.
GuletăDenumite guletă sau gulet, aceste iahturi oferă cele mai generoase zone de locuit sau de relaxare. Acestea nu pot atinge orice viteză dar în schimb sunt mai confortabile datorită stilului lor tradiţional. Cele mai multe sunt construite din lemn de pin, alun, mahon şi tec. În ultimii ani au fost construite chiar prin laminare cu plastic sau oţel. Cele potrivite pentru Croazierele Albastre au lungimea între 15 şi 50 metri. Recent, aceste iahturi oferă confortul unui hotel de lux, mergând mână în mână cu îmbunătăţirile din industria de iahturi. Sunt iahturi extrem de plăcute şi ideale pentru navigaţie, aceasta ca rezultat al progreselor tehnice din ultimii ani.
 
Ce ar trebui să ştiţi înainte de a face o rezervare?

»În primul rând trebuie să ştiţi din câte persoane este format grupul şi aranjarea acestora ( pe cupluri, persoane singure sau copii) şi să ne informaţi despre aceast lucru.
»Cel mai bine este să cunoaşteţi exact perioada pentru care doriţi să închiriaţi vasul pentru a obţine oferta de preţ. În general trebuie să vă plănuiti excursia astfel încât îmbarcarea şi debarcarea să aibă loc sâmbăta. Mai ales în sezonul de vârf în lunile iulie şi august, este posibil să nu puteţi  închiria bărci pentru o perioadă mai scurtă de 7 zile. În orice caz ne puteţi informa cu privire la orice cerinţă specială.
»Este folositor pentru noi să vă stabiliţi un buget şi să ni-l comunicaţi, astfel încât să vă oferim cât mai repede alternativele potrivite.
»Dacă v-ar plăcea să aveţi un anumit itinerariu, sau doriţi să vizitaţi anumite locuri.
»Interesele dumneavoastră cum ar fi navigaţia, călătoriile culturale sau doar relaxarea, ne pot da idei pentru cele mai bune alternative şi itinerarii.
 
 
Lucrurilepe care trebuiesã le luati cu Dvs.

»O cameră foto pentru momentele de neuitat,
»Costumele de baie: le veţi purta în cea mai mare parte a timpului (cel putin două), pălării de soare şi pantaloni scurţi,
»Câteva cărţi preferate,
»Spray împotriva insectelor pentru unele zone,
»Câteva pulovere cu mâneci lungi pentru serile răcoroase de vara,
»În caz de nevoie, medicamente pentru alergii,
»Un set de prosoape pentru plajă,
»Pantofi uşori pentru a-i folosi pe punte sau papuci,
»Dacă aveţi oaspeţi străini, aceştia vor avea nevoie de paşaport sau de visă schengen pentru porturile greceşti,
»Cremă de protecţie solară potrivită pentru pielea Dvs,
 Cum vă puteţi petrece timpul pe iahturi?
 
Trekking: Puteţi explora natura uluitoare în golfuri unice din întrega lume. Pentru siguranţa dvs. este foarte bine să informaţi echipajul când părăsiţi vasul.
 
Arheologie: Dacă sunteţi pasionat de arheologie, atunci sunteţi foarte norocos. În itinerariul fiecărei Croaziere Albastre sunt multe locuri arheologice, care aşteaptă vizita dumneavoastră. Dacă îl veţi informa pe agent sau pe căpitan, aceştia vă vor asista în organizarea itinerariului şi a vizitelor.
 

   Spoturi acvatice: Vă puteţi încărca cu adrenalină experimentând ski nautic, jetski, ringo sau banana, oferite în general de iahturile din clasa lux şi deluxe. Costurile variază, fie plătiţi combustibilul pentru aceste echipamente, fie plătiţi pentru timpul în care le folosiţi. Dacă iahtul nu este dotat în acest sens, îl puteţi informa pe căpitan, iar acesta va contacta cel mai apropiat centru de sporturi acvatice pentru ca dvs. să vă puteţi bucura de aceste activităţi la un preţ sigur. În unele golfuri sau zone, sporturile acvatice sunt interzise datorită din motive de siguranţă.

 

 
Canoe şi surf: Majoritatea iahturilor sunt dotate cu  aceste echipamente. Puteţi informa echipajul dacă doriţi să vă bucuraţi de ele. Vă sfătuim să nu ieşiţi din aria de vizibilitate a vasului, fără să informaţi înainte echipajul.
 
 
Navigaţie: În mod obişnuit toate iachturile vă oferă posibilitatea de a naviga cât timp condiţiile vremii permit aceasta. Vă puteţi bucura de această activitate cel puţin o dată sau chiar de mai multe ori pe perioada excursiei.

 


Rafting: Oaspeţii noştri care urmează ruta Fethiye-Marmaris se pot bucura de activităţi de rafting pe fluviul Dalaman.


 

Parapantă: Dacă itinerariul dvs. cuprinde ruta Fethiye-Marmaris sau Fethiye-Kekova, puteţi avea ocazia de a admira de pe muntele Babadag (2000 de metri),  plaja Oludeniz, una dintre cele mai faimoase plaje din lume şi să coborâţi cu paraşuta de acolo.
 
   


 
Pescuit: Fiecare iacht are la bord unul sau mai multe echipamente pentru pescuit. Succes!
 
 
Scufundări: Dacă rezervaţi din timp, puteţi beneficia de costuri rezonabile pentru cursurile zilnice de scufundări, prin intermediul agenţilor noştri.

  
 


Pe lângă toate acestea, vă puteţi abandona corpul soarelui mediteraneean, având o vacanţă care va rămâne veşnic în amintirile dumneavoastră, nefăcând nimic şi gândind la nimic, lăsând toate grijile în urmă şi purificându-vă sufletul.
 

  
 
 
 
 Informatii Generale

Serviciile incluse în preţ:
 
»Taxa de închiriere a iachtului
»Căpitanul, echipajul şi serviciile
»Aşternuturi pentru pat, prosoape
»Combustibilul necesar pentru 3-4 ore pe zi de croazieră (nu este inclus cel pentru iachturile cu motor)
»Apa folosită pentru nevoile zilnice
»Taxele pentru porturile de pe coasta TurcieiServiciile excluse din preţ:
 
»Mâncare şi băutură, preţurile sunt cele din supermarket (vă rugăm să ne informaţi cu privire la meniu şi la alte cumpărături)
»Sporturile acvatice pentru care se foloseşte şalupa de la bord
»Taxele din porturile private
»Costurile pentru formalităţile şi taxele de port din apele greceşti
»Costul pentru combustibilul folosit pentru iachturile cu motor (vă vom informa cu privire la costul estimat)
»T.V.A.
»Viză Schengen (necesară pentru oaspeţii de naţionalitate turcă pentru vizitele la insulele greceşti)


   

»Iachturile noastre au o asigurare de răspundere faţă de terţi. Cu toate acestea ne sfătuim oaspeţii să aibe asigurare personală pentru călătorie.
 
Ce ar trebui să luaţi în considerare:
 
»Întrucât proviziile de apă şi producerea de energie sunt limitate la bord, vă rugăm să le opriţi atunci când nu mai aveţi nevoie de ele.
»Fumatul nu este permis în interiorul vasului sau în cabine.
»Vă rugăm să nu aruncaţi hârtie igienică în toaletele de la bord. În caz contrar puteţi cauza probleme a căror rezolvare poate fi îndelungată şi dificilă.
»Nu părăsiţi iahtul pentru o perioadă îndelungată fără a-l informa pe căpitan.
»Căpitanul poate modifica ora mesei, itinerariul sau ancorarea în golfuri datorită condiţiilor vremii. Trebuie să aveţi în vedere faptul că pe mare siguranţa dvs. este cea mai importantă.
»Nu puteţi coborî în mare înainte ca motoarele să fie oprite de căpitan.
»Oaspeţii nu pot folosi barca de viteză, doar căpitanul sau echipajul o pot folosi.
»La bord trebuie să fiţi atenţi la podea şi la scări. Puteţi aluneca dacă aveţi picioarele umede.
»Vă rugăm să vă verificaţi bunurile din cabină înainte de a părăsi iahtul.
 
   

 
Temperaturile medii:
Aprilie Aer: 21°C / Mare: 15°C
Mai Aer: 26°C / Mare: 18°C
luinie Aer: 30°C / Mare: 21°C
lulie Aer: 33°C / Mare: 24°C
August Aer: 33°C / Mare: 25°C
Septembrie Aer: 29°C / Mare: 23°C
Octombrie Aer: 24°C / Mare: 21°C

Distanţe de la aeroport:
»Milas-Aeroportul Bodrum/Bodrum 30 de minute
»Aeroportul Dalaman/Gocek    20 de minute
»Aeroportul Dalaman/Marmaris oră 30 minute
»Aeroportul Dalaman/Fethiye  1 oră
»MilasAeroportul Bodrum/Marmaris 2 ore
»Aeroportul Antalya/Antalya 30 de minute

  
Sungulets Yacht Charter is a part of AQUAPRO TRAVEL
Bodrum Yat Grup Turizm ve Ticaret Ltd.Şti. Tic.Sicil No: 010444
Tepecik Mah.Hamam sk.1203 Çıkmazı No:1 48400 Bodrum Muğla Türkiye 
E-mail :[email protected]| Tel: +90 252 316 0009 | Fax:+90 252 319 7282 | GSM:+90533 473 7378   

  Licence No: A-4333
 

Contents of this web site and all original works are copyright © 2011 Sungulets Yacht Charter - All rights reserved.

 

statistics for vBulletin